У житті 16-річної Пенні постійно відбуваються якісь курйози. То вона обливається чимось у громадському місці, то видає якісь дивні неприємні звуки чи говорить дурниці хлопцеві, який їй подобається, або ж просто ніяковіє в його присутності, то привселюдно осоромлюється й «прославляється» в усіх соцмережах. Ще й із подругою останнім часом у неї зовсім зіпсувалися взаємини. Не життя, а якась суцільна катастрофа! Пенні вважає себе найнезграбнішою особою у Всесвіті, комплексує через своє руде волосся та періодично страждає від панічних атак.
    Безтурботною і впевненою вона почувається лише у своєму анонімному блозі. Там їй, справжній невдасі в реальному житті, якимось дивним чином вдається надихати читачів на зміни та вселяти віру в себе. Можливо, справа в тотальній відвертості та щирості, які Пенні там транслює? Так чи інакше, але блог для Пенні – це своєрідний прихисток, затишне місце, де можна не боятися бути собою.
    Аж ось із Пенні трапляється приємність (бо ж не постійно лише страждати!): разом із батьками та найкращим другом вона летить у Нью-Йорк. Здається, життя налагоджується, а всі проблеми видаються вже не такими й страшними, вони залишаються десь далеко-далеко за океаном, на іншому континенті. Нью-Йорк ще й зустрічає її досить приязно, вражає своєю величчю, дарує нові враження та незабутні емоції. Та найголовніше – саме тут трапляється доленосна зустріч із хлопцем, якого з впевненістю можна назвати спорідненою душею. І в Пенні виростають крила за спиною, її цілком поглинає ейфорія закоханості, такою щасливою вона ще не була ніколи. Але все хороше рано чи пізно закінчується. Вікенд у Ньо-Йорку добігає кінця, а разом із ним – американська різдвяна казка.
    Залишається лише блог, якому можна звірити всі свої таємниці та переживання. Але чи не зіграє надмірна відвертість у блозі злий жарт із Пенні? Що відбудеться, коли всі дізнаються, хто ховається під загадковим хештегом #дівчинаонлайн? І як це стосується хлопця, у якого закохана Пенні?

0 Коментарі